Varför Devoniq?

När vårt team av musikälskare tog sig an utmaningen att producera bästa möjliga ljudkvalitet och komfort i ett trådlöst format var resultatet ren magi. Vi har nu lanserat nästa fasen av våra trådlösa Bluetooth-hörlurar i Sverige och Danmark och syftar till att föra kraften av rent ljud till resten av världen.

 

Vad är Devoniq?

Devoniq Audio är resultatet av många musik- och brainstormingssessioner där vi ställde oss frågan hur vi kunde få andra att uppleva musik på samma sätt som vi gör. Då beslutade vi att vi vill förstärka och intensifiera din musikaliska upplevelse medan vi ser till att du kan njuta av dina favoritlåtar oavsett var du är. Vi vill att du ska kunna isolera dig från din omgivning och fördjupa dig i din musik medan du samtidigt är nåbar. Det är här Devoniq föddes.

 

Namnet "Devoniq" är en kreativ kombination av orden ”Divine” och ”Sonic” - Himmelskt Ljud.

 

Under vår resa har vi arbetat tillsammans med flera experter i Sverige och Nederländerna för att presentera en produkt som har bästa ljud- och komfortkvalitet. Vår första modell "Devoniq Envy" har fått beröm från både musikproducenter för sin ljudkvalitet och från fitnessprofiler för dess fantastiska komfort. Fram tills nu såldes Devoniq Audio-produkter i Sverige, Danmark och Ukraina. Nu har vi chansen att göra vår produkt tillgänglig för musikälskare över hela världen.

 

Vad kan du förvänta dig av Devoniq?

Förutom en fantastisk produkt ger Devoniq dig alltid ett års fabriksgaranti vid ditt köp. Ditt köp inkluderar också allt du behöver för att hålla ditt headset i bästa möjliga skick.

 

Alla dina kundtjänstärenden hanteras av vår egen personal för att säkerställa maximal kundnöjdhet. Vi svarar normalt på dina kontaktförfrågningar inom 48 timmar men oftast mycket snabbare än så.

 

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller kommentarer om våra produkter eller vårt företag.

 

Hälsningar,

 

#teamdevoniq

OM OSS

När vårt team av musikälskare tog sig an utmaningen att producera bästa möjliga ljudkvalitet och komfort i ett trådlöst format var resultatet ren magi. Vi har nu lanserat våra trådlösa Bluetooth-hörlurar i Sverige och Danmark och syftar till att föra kraften av ljud till resten av världen.​ 

 

Läs mer...

SENASTE NYTT

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få information om de senaste Devoniq-nytt, erbjudanden och uppdateringar för din Aether headset.

© 2020-2021 DEVONIQ AUDIO