Vår Historia

Innan Devoniq blev verklighet, följde essensen av Devoniq - gudomligt ljud - vår grundare längs en väg av enorm kamp. Som pojke tvingades han fly från ett krigsrevet land där han förlorade sin far. I sitt nya hemland tillbringade han mer tid på gatan än hemma. Hans liv var på väg att gå i fel riktning.

 

Vändpunkten var en tragisk händelse där han som tonåring skadades svårt på Amsterdams gator. Hans farfar hoppade sedan in, tog den unge mannen från gatan och motiverade honom att utveckla sina outforskade tekniska färdigheter.

 

När hans tillvaro började lugnas, fann han i Sverige kärlek och grundade han ett teknikföretag där han lyckades landa kontrakt med några av världens största IT-företag. Hans prövningar var dock långt ifrån över.

 

I 26 års ålder fick han en cancerdiagnos som tvingade honom i konkurs och in i ekonomiskt elände. Återigen satt han kvar med ingenting annat än musiken som alltid lät honom undkomma den hårda verkligheten han mötte och gå in i en fristad av fred och tidlöshet.

 

Han letade efter en mening med sin kamp och reste tillbaka till sitt hemland. I sin hemstad gjorde han ett löfte. Han svor att kämpa sig tillbaka och hedra dem som aldrig slutade tro på honom genom att dela med andra det som hade hållit honom flytande under de tuffa åren - rytm och musik.

 

Det här är Devoniq.

 

All Devoniq-ljudutrustning är tänkt att vara en symbol för hur musikens naturliga kraft inspirerar oss att övervinna hinder i våra liv. Låt dig inspireras.

OM OSS

När vårt team av musikälskare tog sig an utmaningen att producera bästa möjliga ljudkvalitet och komfort i ett trådlöst format var resultatet ren magi. Vi har nu lanserat våra trådlösa Bluetooth-hörlurar i Sverige och Danmark och syftar till att föra kraften av ljud till resten av världen.​ 

 

Läs mer...

SENASTE NYTT

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få information om de senaste Devoniq-nytt, erbjudanden och uppdateringar för din Aether headset.

© 2020-2021 DEVONIQ AUDIO