Om Devoniq

Hur allt började...

Innan Devoniq blev verklighet, följde kärnan i Devoniq - gudomligt ljud - vår grundare längs en väg av enorm kamp...

Läs mer...

Varför Devoniq?

När vårt team av musikälskare tog på sig utmaningen att skapa bästa möjliga ljudkvalitet och komfort i ett trådlöst format, var resultatet ren magi.

Läs mer...

Vision

Att skapa en värld där kraften av rent ljud är tillgänglig för alla.

Mission

Devoniq Audio designar och marknadsför premium, bärbara ljudprodukter och tillbehör. Vi strävar efter att göra det möjligt för våra kunder att, på ett prisvärt sätt, njuta av sin favoritmusik med livligt och kristallklart ljud. Vi strävar efter att växa genom att återspegla kvaliteten på vår ljudutrustning i vår affärskultur och servicenivån som vårt fantastiska team tillhandahåller våra kunder.

Miljön

Vi bryr oss om miljön och strävar efter att begränsa användningen av icke-återvinningsbara material så gott det bara går.

OM OSS

När vårt team av musikälskare tog sig an utmaningen att producera bästa möjliga ljudkvalitet och komfort i ett trådlöst format var resultatet ren magi. Vi har nu lanserat våra trådlösa Bluetooth-hörlurar i Sverige och Danmark och syftar till att föra kraften av ljud till resten av världen.​ 

 

Läs mer...

SENASTE NYTT

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få information om de senaste Devoniq-nytt, erbjudanden och uppdateringar för din Aether headset.

© 2020-2021 DEVONIQ AUDIO